Hava Durumu

Bursa Veledromuna kavuşuyor

Bursa Hayat Gazetesi'nin geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği 'Başkan Altepe'ye Veledrom Çağrısı'na cevap geldi. Başkan Altepe, "Veledrom için Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile temasa geçtik. Bu hafta içinde veledrom için tarih netleşecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2016 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa Veledromuna kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.     Osmanlı'nın ilk başkenti olan Bursa'nın tarihle bütünleştiğini dile getiren Başkan Altepe, " Bursa adını sadece Türkiye'de değil Balkanlar ve Avrupa'da da en üste taşımak için çalışıyoruz. Medeniyetin temellerinin atıldığı Bursa'ya her alanda hizmet etmekten gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 

İLKLERİ BAŞARACAĞIZ

Bütünşehir Yasası ile Bursa'nın marka kent olma yolunda adım adım ilerlediğini kaydeden Başkan Altepe, " Markalaşma yolunda alt yapı çalışmalarımıza hız veriyoruz. Tarihi ve ekonomik atılım ile birlikte Bursa değerlerine kavuşuyor" diye konuştu. Tarihi ve kültürel yapısı yanında Bursa'nın spor alanında da marka kent olması yolunda adım attıklarını dile getiren Başkan Recep Altepe, veledromun müjdesini verdi. Başkan Altepe, Bursa Hayat Gazetesi'nin gündeme getirdiği veledrom çağrısına cevap verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nu Bursa'ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Altepe, veledrom için söz verdiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Bursa'nın veledromuna kavuşması için gerekli adımları atıyoruz. Kentin merkezine yapmayı planladığımız veledrom için Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile temasa geçtik. Bu hafta içinde veledrom için tarih netleşecek." Marmara Bölgesi'nde veledrom olmadığına dikkat çeken Altepe, "Bursa'da ilkleri başarmaya devam edeceğiz" dedi. 

CAZİBE MERKEZİ OLACAĞIZ

Bursa trafiğine rahat nefes aldıracak atılımlarda bulunduklarını da belirten Altepe, güney çevre yolu üzerinde kamulaştırma işlemlerinin başladığını dile getirdi. Bursa'ya 250 tesis kazandırdıklarını belirten Başkan Altepe, "Bursa ekonomisi, tarihi ile Türkiye'ye ve Avrupa'ya örnek olan bir şehir. Şehrin kalitesini yükseltip ve Bursa'yı cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi. 

Bursa Hayat Gazetesi çalışanları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bursa Hayat Gazetesi çalışanları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.