Hava Durumu

Bursa stadyumuna çirkin saldırı!

Bursa'da amatör kümede mücadele eden Görükle İpekspor'un kullandığı stadyumu kimliği belirsiz kişi veya kişiler tahrip etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa stadyumuna çirkin saldırı!

Olay, Görükle Mahallesi'ndeki Görükle İpekspor Kulübünü'nün stadyumunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde stadyuma gelen kimliği meçhul kişi veya kişiler, asma kilidi demirle kırdı. Ardından stadyuma giren şüpheliler, soyunma odaları, hakem odası ve depodaki eşyalara zarar verdi. Sabah saatlerinde stadyuma gelen görevliler polis haber verdi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, şüphelilerin bulunması için tahkikat başlattı. Ayrıca tesislerdeki aynaya kalemle gülücük işareti yapıldığı görüldü.

Görükle İpekspor Altyapı Antrenörü Polat Çalışkan, "Tesislerin girişindeki kapının camı kırılmış. Ayrıca dolaplarda bulunan spor malzemelerine zarar vermişler. Topları da falçatayla kesmişler. Depoda bulunan 1 adet kurutma makinesi çalınmış. Diğer makineler ise kullanılamaz hale getirilmiş. Bir tane de televizyonumuz kırılmış. Olayın ardından i aradık. Biz 51 yıllık köklü bir kulübüz. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Amatör kümede mücadele ediyoruz ve bünyemizde yaklaşık 70 tane futbolcu var" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.