Hava Durumu

Özge Özpirinçci'ye uyarı

Aşk Yeniden'in başrol oyuncularından Özge Özpirinçci, dizide kullandığı telefon kılıfı nedeniyle uyarı aldığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Özge Özpirinçci'ye uyarı

Özpirinçci, Twitter sayfasına "Dizide kullandığım Solo Türk telefon kabıma Fox Tv'den uyarı gelmiş. Artık o kabı kullanamayacağım, bilgilerinize..." notunu düştü.

Güzel oyunucunun takipçileri ise attıkları mesajlarla duruma tepki gösterdi.

"BEKLEDİĞİNİZ AÇIKLAMA GELDİ"

Özge Özpirinçci ilerleyen saatlerde ise 'Solo Türk uyarısı'nın nedeni hakkında takipçilerini bilgilendirdi. Özpirinçci instagram sayfasına "

Beklediğimiz açıklama geldi. Ben size durumu özetliyorum...

Solo Türk'ü dizimizde 40 bölüm gururla kullandık.

Ancak bazı kötü niyetli kişiler benim de resimlerimi kullanarak illegal şekilde Solo türk logosunu kullanıp ticari ürünler üretmeye ve bunları internette satmaya başlamış.

Bu illegal ticari durumu önlemek ve dizimizde ticari unsura dönüşecek öğeleri kullanmamak yönündeki yasalara uygun oması bakımından böyle bir işlem yaptık. Aksine yapılan yorumlar doğru değildir. Kanalın bu konuda bir yaptırımı yoktur, işlem yasalar dikkate alınarak yapılmıştır. Malum Merkür retrosundayız... İletişim problemi yaşayabileceğimiz dönemler bunlar. Ama durum netliğe kavuştu! Hepinizi öpüyorum. " notuyla duyurdu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.