Hava Durumu

Öldürülmeden 6 saat önce...

Konya'da arkadaşının ağabeyi tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürülen İsmail Koyuncu'nun sosyal paylaşım sitesinden öldürülmeden 6 saat önce paylaştığı yazı dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Öldürülmeden 6 saat önce...

Olay, geçtiğimiz Salı günü gece saat 23.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Yaylapınar Süleymaniye Mahallesi Yaylapınar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Koyuncu'nun (31) kardeşi Battal T. (30) ile görüşmesini istemeyen İsmail T. (33), İsmail Koyuncu'yu olay günü kardeşinin yanında bir kez daha görünce aralarında kısa süreli tartışma yaşanmıştı. Koyuncu, tartışmadan sonra İsmail T. ve yanındaki arkadaşı Arif Ç.'yi (43) evlerinin önüne kadar takip ettikten sonra taraflar arasında burada yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail T., İsmail Koyuncu'yu arabada bulunan bıçakla göğsünden ve karın bölgesinden bıçakladıktan sonra Arif Ç. ile birlikte kaçmıştı. İsmail Koyuncu kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlık ekipler, şüpheliler İsmail T. ve Arif Ç.'yi Aksaray'a kaçarken yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"KÜÇÜK BİR ÇOCUK OLSAM"

Bıçaklanarak öldürülen İsmail Koyuncu'nun öldürülmeden 6 saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında "Küçük bir çocuk olsam. Tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha. Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Ve açsam tertemiz ellerimi en masum dualara, nazlansam sana. Rabbim şimdi bir çocuk kadar masum gelemesem de kapına, ne olur rahmetinle ışık tut tüm karanlıklarıma" şeklindeki mesajı dikkat çekti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.