Hava Durumu

Polise bomba atan hainler kıskıvrak yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, korsan gösteri sırasında polise molotof bombası attığı iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 5'i tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2016 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2016 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Polise bomba atan hainler kıskıvrak yakalandı

Edinilen bilgiye göre, olaylar Yüreğir ilçesine bağlı Dedekorkut ve 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. Geçtiğimiz pazar günü bölücü terör örgütü PKK yandaşları Çukurova Caddesi'ni trafiğe kapatıp ateş yaktı. Bunun üzerine olay yerine gelen polise de molotof bombası ve el yapımı bomba attı. Polis, PKK yandaşlarına tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Polis, bu arada N.T.'nin kullandığı ve içinde A.T.'nin de bulunduğu bir kamyonetten korsan gösteriye katılan çocuklara molotof bombası verildiğini tespit etti. Zanlılar molotof bombalarını verip kaçarken polis tarafından zırhlı araçla durdurulup yakalandı. Daha sonra da polis, Dedekorkut Mahallesi 841 ve 842 Sokaklarda 1 numaralı evlere yaptığı baskında M.Ş., F.U., M.Ş., Y.D., M.A. ve M.T.'yi çok sayıda molotof bombasıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. 

Polis daha sonra 19 Mayıs Mahallesi'nde elinde molotof bombası olan O.Ç.'yi suçüstü yakaladı. Bu anlar, saniye saniye görüntülendi. Zanlılar emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan PKK yandaşlarına molotof bombası veren N.T. ve A.T. savcılıktan serbest kaldı. Polise molotof bombası atan M.Ş., F.U., M.Ş., Y.D., M.A. tutuklandı. M.T.'ye ev hapsi verilerek elektronik kelepçe takıldı. Elinde molotof bombasıyla yakalanan zanlı O.Ç. de ev hapis cezası alarak elektronik kelepçe takıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.