Hava Durumu

Gökhan Töre'ye Atletico kancası

İspanya'nın La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in, Gökhan Töre için Beşiktaş'a 17 milyon euro teklif ettiği iddia edildi. Bu transferin gerçekleşmesi halinde genç yıldız, lig tarihinin en fazla bonservis bedeli ödenen Türk futbolcusu olarak tarihe geçecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Gökhan Töre'ye Atletico kancası

FIFA tarafından 2 dönem transfer cezasına çarptırılan (gelecek sezondan itibaren) Atletico Madrid, ocak ayını boş geçirmek istemiyor.

Kralspor'da yer alan habere göre; İspanyol kulübünün 23 yaşındaki Gökhan Töre'yi transfer etmek istediği ve siyah-beyazlı kulübe 17 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Tören'in La Liga hayali
Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana ortaya koyduğu futbolla alkış toplayan Gökhan Töre'nin de hayali olan La Liga'da oynamak için bu fırsatı kaçırmak istemediği belirtildi.

Yerine İspanyol kanat
Yönetimin bu cazip teklif karşısında teknik direktör Şenol Güneş ile görüştüğü ve tecrübeli hocanın onay vermesi halinde satılması yönünde karar alacağı öğrenildi.

Yönetim, anlaşma sağlanması durumunda Töre'nin yerine İspanya'dan bir kanat oyuncusunu kadroya katmayı planlıyor.

Öte yandan transferin gerçekleşmesi halinde Gökhan Töre lig tarihinin en fazla bonservis bedeli ödenen Türk futbolcusu olacak. (Arda Turan 12 milyon Euro'ya transfer olmuştu)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.