Hava Durumu

Bursa'da okullar tatil mi?

Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bazı illerdeki okullarda eğitim ve öğretime ara verilmeye başlandı. Meteoroloji hava tahmin raporlarına göre Bursa'da görülen kar yağışı 19 Ocak Salı günü de devam edecek. Peki; Bursa'da bugün okullar tatil mi? İşte o detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da okullar tatil mi?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa'da etkisini gösteren kar yağışı 19 Ocak Salı günü de devam edecek. Bursa'da eğitim ve öğretim gören öğrenciler şimdi ''Bursa'da bugün okullar tatil mi?'', '19 Ocak'ta Bursa'da okullar tatil olacak mı?' diye meraklanmaya başladılar.
 
Bursa'daki onbinlerce öğrencinin beklediği müjdeli 'kar tatili' haberi henüz açıklanmadı. Bu konuda son kararı Bursa Valisi Münir Karaloğlu verecek. Şu an öğrenciler Bursa Valiliği'nden gelecek kar tatili haberini bekliyor.
 
Şimdilik Bursa Valiliği'nden 'kar tatili' açıklaması gelmedi. Bu nedenle Bursa'da bugün eğitime devam edilecek.
 
Ancak kar yağışının daha da yoğunlaşması halinde Valilik açıklama yaparak okulların tatil edildiğini ilan edebilir. Bursa'nın yerel kaynaklarına İl Milli Eğitim yetkililerinin yaptıkları açıklamalarda okulların tatil edilmesini beklemedikleri bildirildi.
 
Bursa'da okulların tatil edilmesiyle ilgili bir karar açıklandığında buradan takibini yapabilirsiniz...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.