Hava Durumu

Mustafa Koç'un ölümünde korkunç şüphe!

Türkiye Perşembe sabahına, "Koç Holding Yönetim Kurulu Bakanı Mustafa Koç, evinde spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti" haberiyle uyandı. Mustafa Koç henüz toprağa verilmeden vefatıyla ilgili sorular ve tartışmalar ülke gündemine oturdu. 

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2016 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Mustafa Koç'un ölümünde korkunç şüphe!

AKLA ZİYAN SORULAR

En çok da 'fazla kilolarından kurtulmuş, sürekli sağlık kontrolünden geçen, gözetim altında tutulan ve hiçbir sağlık sorunu bulunmayan, dünyanın en modern hastanelerinden biri olan Amerikan Hastanesi'nin sahibinin nasıl olur da 56 yaşında kalp krizi geçirdiği' soruluyor.

KÜRESELCİLERE BAŞ KALDIRDI

Sosyal medyanın en önemli ayaklarından olan twitter'da Mustafa Koç'un iyi planlanmış bir suikast sonucu katledilmiş olduğu yönündeki iddialar tartışılıyor. Özellikle istihbarat paylaşımlarıyla twitter fenomeni olan MASKE hesabı, iddiaları şöyle sıraladı: 

- Burada felaket tellallığı yapmak istemiyoruz. Lakin, şer üst akıl çok acımasız, Mustafa Koçun infaz emrini veren Tapınakçı 1 numaradır!

- Mustafa Koç bir insandı, hepimiz gibi zaafları vardı. Hayalleri vardı. Koç grup onun liderliğinde büyük değişimler yapmaya çalıştı!

- Mustafa Koç ve Ali Koç AK Parti ve Sn. Cumhurbaşkanımızla iyi ilişkiler kurmak için 'Galdio'ya rağmen, cesur adımlar atmıştı, bedel ödediler.

- Mustafa ve Ali Koç bir gece önce Sn Cumhurbaşkanımızla görüştüler ve ortak hareket etme noktasında anlaşıldı. M. Koç, sabahında kalp krizi geçirdi. 

- Aynı gün Davos'a gitmek üzereyken özel uçağıyla yola çıkmaya hazırlanırken sabah sporu yaparken kalp krizi geçirdi.

- Mustafa Koç 4 ayda 40 kilo verebilen bir iradeye sahip bir insan ve periyodik kontrollerde kalp ile ilgili hiçbir soruna rastlanmamıştı. 

- Yani bir hastalık özellikle kalp krizi "Ben geliyorum" der. Amerikan Hastanesi gibi Sahipleri oldukları Türkiye'nin en modern hastanesinde düzenli olarak sağlık kontrollerine giden bir insan Kalp krizi geçirdiyse bunun mutlaka dışarıdan verilen bir sıvıyla olması gerekir. Bu konuda, doğruluğu teyid edilmeyen duyumlarımız var. 

- Amerikan Hastanesi'nin Mustafa Koç'tan aldığı bazı kan, idrar vesaire numuneler ABD'ye özel uçakla gönderildi.

- Yapay kalp krizinin 3 Şekilde olabileceğini biliyoruz. Belden yapılan bir iğne. En kuvvetli ihtimal bu. Tahlillerde asla çıkmaz. Mustafa Koça Kalp krizi geçirtildi ve öldürüldü. 

- Dikkat edelim büyük zenginlerden bir aile ne zaman milli hükümete ve devlete azıcık yaklaşsa o aileden biri bir şekilde infaz ediliyor. Özdemir Sabancı Erbakan'ın Refah Yol Hükümetine yaklaştı ve infaz edildi.  KOÇ Holding AK Parti Hükümetine ve halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanımıza yaklaştı, infaz edildi. Maalesef şer üst akıl planını yapıyor ve tıkır tıkır işletiyor..!

- Bir yerde bir sıkıntı var. Bu sıkıntıyı bulup Çözüm üretemezsek aynı kısır döngü içinde yaşayıp gitmeye mahkumuz. Alın şu "1 NUMARAYI"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.