Hava Durumu

Bir ocak daha yandı!

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği kanas ile açtığı ateşte yaralanan ve tedaviye alındığı hastanede şehit olan özel harekat polisi 35 yaşındaki Ali Bulduk'un Adana'nın Kozan İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2016 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2016 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bir ocak daha yandı!

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği kanas ile açtığı ateşte yaralanan ve tedaviye alındığı hastanede şehit olan özel harekat polisi 35 yaşındaki Ali Bulduk'un Adana'nın Kozan İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Şehit haberini alan Bulduk ailesi sinir krizleri geçirdi. 

İlçeye bağlı Güneri Mahallesi Cambazlar mevkiinde oturan aileye şehit haberini Kozan İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez sağlık görevlilerinin eşliğinde verdi. 4'ü kız 5 çocuk babası 75 yaşındaki Salih ile anne 70 yaşındaki Fatma, tek oğulları Ali'nin şehit haberiyle yıkıldı. Evli ve 1 çocuk babası Ali Bulduk'un şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları eve akın etti. Fenalık geçiren aile yakınlarına sağlık görevlileri müdahale ederken, eve Türk Bayrakları asıldı.

Baba Salih Bulduk "Benim kuzumu aldılar beni de alın"diyerek ağıtlar yaktı. Babayı polisler sakinleştirdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.