Hava Durumu

Tehlikeli yıkım bu kadarına da pes dedirtti!

Van'da yaşanan depremde ağır hasar gören altı katlı bir binanın yıkım çalışmaları sırasında aşağıya hafriyat parçalarının düşmesi adeta faciaya davetiye çıkartıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2015 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2015 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Tehlikeli yıkım bu kadarına da pes dedirtti!

Van'da 2011 yılında meydana gelen depremlerde hasar gören binaların yıkımı devam ederken, bilinçsizce yapılan yıkımlar ise faciaları beraberinde getiriyor. Altaylı Caddesi üzerinde bulunan altı katlı bir binanın yıkım çalışmaları esnasında aşağılara büyük bir hafriyat parçasının düşmesi korkuya neden oldu.

Binanın en üst katına çıkartılan mini kepçe ile yıkımı gerçekleştiren operatörün, duvarı yıkmak istemesiyle birlikte büyük bir hafriyat kütlesi aşağıya düştü. Yıkım için çevresine sac çekilmesine rağmen, kütle ile birlikte güvenlik bariyeri de yıkıldı. Şehir merkezinde bulunan ve caddenin dar olması ile birlikte insanların gelip geçtiği alanda facianın eşiğinden dönüldü. Aşağı düşen kütlenin insanların ve park halindeki araçların üzerine düşmemesi sevindirirken, kepçe operatörü ve çalışanlar ise hiçbir şey olmamış gibi çalışmalarına devam ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.