Hava Durumu

Çakma bahar(!)

Tüm terör örgütleri 1 Mayıs hazırlıklarına başladı. Doğu'da aradığını bulamayan PKK, Batı'ya yönelecek. Nevruz'dan itibaren sokaklar ateşe verilecek. Finansman ise FETÖ'den.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çakma bahar(!)

BEŞİ BİR YERDE

TÜRK istihbarat birimleri PDY, PKK, DHKP-C, YPG, KCK gibi tüm terör örgütlerinin FETÖ'nün talimatıyla 1 Mayıs'a kadar kitlesel bir halk ayaklanması yapılacağı bilgisine ulaştı. Kalkışmanın kadük kalmaması için Gezi Olayları'na katılmayan gruplar da harekete geçirilmiş.

TERÖR TRANSFERİ

Hükümete iletilen istihbarat raporunda şu bilgiler yer alıyor: Amaçları halk ayaklanmasını sağlamak. Doğu-Güneydoğu'da istediğini bulamayan PKK ve HDP, Ege ve Marmara bölgelerindeki İstanbul, Bursa, İzmir gibi şehirlerde ciddi hazırlık yapıyor. İlk adım Nevruz kutlamalarında atılacak.

PARALAR FETÖ'DEN

21 Mart kutlamaları adı altında sokak eylemleri başlatılacak. 1 Mayıs'a kadar ülke karıştırılarak Mısır, Libya, Suriye, Tunus'ta olduğu gibi bir nevi Türk Baharı başlatmak isteniyor. Gezi eylemleri sırasında bir araya gelmeyen tüm gruplar FETÖ'nün maddi desteğiyle bir araya getirilecek.

SON TALİMATLAR

Paralel yapıya bağlı emniyet mensupları bu süreçte halk ile devletin arasını açmak için vatandaşa çok sert muamelede bulunacak. Bilhassa trafikte zorluk çıkarılacak. Şubat ayından itibaren birçok tarikat, cemaat ve sözde kanaat önderleri, sokak eylemlerini, barikatları cihad olarak anlatacaklar.

PKK MİLİTANLARI GELİYOR

Doğu ve Güneydoğu'daki Öz Yönetim ve başkaldırı çağrılarına Kürt halkı destek vermeyince PKK, çareyi Batı şehirlerine yönelmekte buldu. PKK'dan kaçıp devlete sığınan daha sonra da serbest bırakılan binlerce militan, iç savaş için Batı illerine yerleşti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.