Hava Durumu

Gerçeği öğrenen sevgilisini öldürüp intihar etti

Diyarbakır'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi, evli olduğunun ortaya çıkması üzerine sevgilisi tarafından terk edilmek istenince dehşet saçtı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2016 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2016 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Gerçeği öğrenen sevgilisini öldürüp intihar etti

Yol ortasında önce sevdiği kadını öldüren şahıs, sonra da kendi kafasına sıkarak intihar etti. Olay anı, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Edinilen bilgilere göre, kan donduran olay, bugün 07.00'da merkez Bağlar ilçesi Aydın Arslan Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre, evli ve psikolojik sorunları olan D.Ç. (32) adlı şahıs, evli olduğunu öğrenen sevgilisi M.B. (31) tarafından terk edilmek istendi. Ancak D.Ç., M.B. ile son bir kez görüşmek istedi. M.B.'yi ilişkilerini ailesine söylemekle tehdit eden D.Ç., görüşmeye ikna etti. Yol üzerinde buluşan ikili, bir süre konuştuktan sonra, tartışmaya başladı. M.B. ısrarla ayrılmak istediğini ve ilişkilerinin sona erdiğini söyleyerek, D.Ç.'nin yanından hızla ayrıldı. Bunun üzerine peşinden koşan D.Ç., belinden çıkardığı tabanca ile önce M.B.'yi vurdu, sonra da kafasına sıkarak, intihar etti. 

D.Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan M.B. ise çağrılan ambulansla götürüldüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olay anı, çevredeki bir işyerinin kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.