Hava Durumu

Milliler çocukları yalnız bırakmadı

TOÇEV'in, çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" projesine, Arda Turan, Nuri Şahin ve Kenan Sofuoğlu'ndan da destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2016 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2016 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Milliler çocukları yalnız bırakmadı

Yoğun programları nedeniyle 9 Şubat'da TİM Maslak Show Center'da gerçekleşecek olan, "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" konserine katılamayacak olan Turan ve Şahin, vakfa yaptıkları bağışla projeye dahil oldu.

Proje kapsamında Mustafa Ceceli ile düet yapacak olan Kenan Sofuoğlu ise sahne performansının yanı sıra, oğlu Hamza Sofuoğlu adına vakfa bağışta bulunarak oğlunun adını yaşatmak istedi.

KALBİM, TÜM ARKADAŞLARIM VE ÇOCUKLARLA

Sadece Türkiye'de değil, futbol oynadığı İspanya'da da düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine destek vermesiyle tanınan Arda Turan, "9 Şubat'ta pek çok milli sporcu, ünlü sanatçılarla çocuklara katkı sağlayabilmek için sahneye çıkacak. Sevgili Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, topluma değer katacak güzel işler yaptılar şimdiye kadar. Bu projede de o gece benim de sahneye çıkmamı istediler. O sahnede olmayı çok istedim ama yoğun programım buna engel oldu. Ama orada olamasam bile kalbim başta sevgili arkadaşım Mehmet Topal olmak üzere diğer sporcu ve sanatçı dostlarımla birlikte olacak" dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEYE VARIM

Kariyerini Almanya'nın Borussia Dortmund takımında sürdüren Nuri Şahin ise "Türk sporunun dev isimleri ile sanat dünyasının güçlü sesleri 9 Şubat gecesi güç birliği yapıyor. Ben de orada olmak, TOÇEV çocukları için şarkı söylemek isterdim. Ama tüm ayarlama çalışmalarımıza rağmen bunu başaramadık. Yine de o akşam fiziken olmasa bile ruhen orada olacak, söylenen şarkılara alkış tutacağım. Bundan sonra da konu ne zaman çocuklar olursa ben her şeye varım" dedi.

MELEĞİMİZİN ADI YAŞAYACAK

Motosiklet sporunun dünyaca ünlü ismi Kenan Sofuoğlu ise "Çocuk denince bende tüm hayat durur. Bu nedenle projede varım. Meleğimizin adının çocuklara hizmet edecek bir merkezde yaşaması bize tarifsiz duygular yaşatıyor. Umut ediyorum ki; gelecek bağışlarla bu merkez bittiğinde, sevincimiz katlanarak artacak" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.