Hava Durumu

Bursa Belediyesi'nden yaşlı çifte sıcak yuva

Orhangazi Belediyesi, Yeniköy'de yaşayan yaşlı çiftin evini tepeden tırnağa yeniledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa Belediyesi'nden yaşlı çifte sıcak yuva

Orhangazi Belediyesi'nin "Sıcak Yuva" projesi sürüyor. Yıllar önce evleri yıkıldığı için kalacak yerleri olmayan ve harabe haldeki bir bağ evinde yaşan Ş.K. ve M.K. çiftinin yıkılan evi yeniden inşa edildi. Yıkık haldeki evi kaldırıp yerine sıfırdan bir ev inşa eden Orhangazi Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 odası, mutfak ve banyosu olan evin bütün eşyalarını da temin etti.
Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından sıcak bir yuvaya kavuşan yaşlı çifte evlerini ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan teslim etti. Çağlayan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Yeniköy'de inşaatı tamamlanan evde yaşlı çiftin misafiri oldu. Çağlayan, evin anahtarlarını yaşlı çifte teslim etti. Yaşlı çift, kendilerine böylesine destek olan ve sahip çıkan belediyeye teşekkür etti.
Başkan Çağlayan, "Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz marifetiyle yaşlı çift yeni bir eve kavuştu. Güle güle otursunlar. Projemize hayırsever vatandaşlarımız ve iş damlarımızı da dahil etmek istiyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.