Hava Durumu

Hamzaoğlu: 'İstediğimiz gibi bir maç oldu'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Büyükçekmece Tepecikspor maçıyla alakalı konuşarak, "İstediğimiz gibi bir maç oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2016 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hamzaoğlu: 'İstediğimiz gibi bir maç oldu'

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Bursaspor, sahasında Büyükçekmece Tepecikspor'u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Kendi sahamızda lig maçının ardından oynadığımız ikinci maçtı. Gruplardaki garantilemiş olmamızdan dolayı az oynayan ve U-21 takımdaki oyuncuları görmek istedik. İstediğimiz gibi bir maç oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu manada gençlerimizi yetiştiren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda bu kardeşlerimize yenilerini eklemek istiyoruz" diye konuştu.

"SUTTER'İN ARKA ADALESİNDE SERTLEŞME OLDU"
Sutter'in sakatlığı ile ilgili sorulan soruya Hamzaoğlu, "Doktorumuzla tam konuşmadım. Sutter'in arka adalesinde sertleşme oldu. Çok ciddi bir sıkıntı yok gibi. Bu hafta oynayamazsa, ondan sonraki maça yetişir" diye konuştu.

BÜYÜKÇEMECE TEPECİKSPOR CEPHESİ
Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktör Yardımcısı Şerif Hasanoğlu ise çok iyi mücadele olduğunu belirterek, "Bursaspor'u tebrik ediyorum. Kadromuzun yetersizliği sebebiyle sıkıntı yaşıyoruz. İki günde bir maç oynuyoruz. Kupa statüsü oyuncular ve antrenörler için yanlış. Bursaspor ile oynamak dezavantaj. Artık önümüze bakacağız. Boluspor'u yenmekten başka çaremiz kalmadı. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Müthiş bir stadyum yapmışlar" şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.