Hava Durumu

Sığırcık kuşları herkesi büyüledi

İstanbul semalarında toplu şekilde uçan sığırcık kuşlarının gökyüzünde yaptıkları görsel şov izleyenleri adeta büyüledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2015 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2015 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sığırcık kuşları herkesi büyüledi

Her yıl sonbahar ve kış aylarında görülen ve sürüler halinde şekilden şekle giren sığırcık kuşlarının gökyüzündeki dansı görenleri şaşkına çevirdi. İstanbul Sultangazi semalarında sürüler halinde dolaşan sığırcık kuşlarının gökyüzündeki devinimi, semada seyrine doyumsuz bir görüntü oluşturdu. Binlerce sığırcık kuşu gökyüzünde bin bir çeşit geometrik şekil çizerken yaptıkları şov adeta dans niteliğindeydi.

Plastik kuşkonmaz diken önlemi alınan ilçelerde kuş kirliliği göze çarpmadı fakat , önlem almayan belediyeler'de kuşların şölen sonrası bıraktığı görsel kirlilik ilçe sakinlerini üzdü. Kuş kovucu kuşkonmaz ürünleri satın alan ilçe sakinleri birdaha tekrar yaşanmasın diye kuşlara zarar vermeden en etkili kuş kovucu ürün önlemlerini almışlar.
Gökyüzünde önce siyah bir yuvarlak oluşturan sığırcık kuşları, hemen arkasından müthiş bir ahenk içerisinde rüzgarda bir o yana bir bu yana uçuştu. Oldukça hızlı hareket eden sığırcık kuşlarının, yaptıkları hıza rağmen birbirlerine hiç dokunmamaları da dikkat çekiyor. Sığırcık kuşları şov yaparken vatandaşlar da o anı ölümsüzleştirmek için telefonları ile çekim yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.