Hava Durumu

Son nefesinde katilinin ismini söyledi

Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından pompalı tüfekle vurulan genç kadın, kendisini İsa Kaya'nın vurduğunu söyledikten sonra yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Son nefesinde katilinin ismini söyledi

Aydın Nazilli'de yaşayan 1 çocuk annesi Yeliz Tokçak (26), bir akaryakıt istasyonunda çalışan eşiyle aralarında sorunlar başlayınca, evi terk edip boşanma davası açtı. Bu arada eşinin de arkadaşı olan ve Bodrum'da bir barda garsonluk yapan 37 yaşındaki İsa Kaya ile aşk yaşamaya başladı. Ardından, engelli olan 7 yaşındaki kızını, Nazilli'deki annesine bırakan Tokçak, Bodrum'a giderek sevgilisiyle birlikte aynı barda garsonluk yapmaya başladı. Zaman zaman Nazilli'ye gidip kızını gören genç kadın, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle kavga etti. Bunun üzerine İsa Kaya'yı terk edip Nazilli'ye döndü. Terk edilmeyi hazmedemeyen Kaya ise birkaç kez genç kadını arayarak barışmak istedi. Ancak Tokçak, bu teklifleri reddetti. Önceki gün arabasıyla Nazilli'ye gelen Kaya, genç kadının annesine ait eve gitti. Kızı okulda olduğu, annesi de komşularına gittiği için evde yalnız kalan Tokçak'a bir kez daha barışma teklifinde bulunan Kaya, yine reddedilince çılgına döndü. 

 

ANNESİ KANLAR İÇİNDE BULDU 

Otomobilinde bulunan pompalı tüfeği alan Kaya, evin dış kapısının camını kırıp, kapının arkasında bulunan kadına kurşun yağdırdı. Karnından vurulan genç kadın, kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan otomobiliyle kaçtı. Yaralı halde 112 Acil Servisi arayan Tokçak, yardım istedi. Bu sırada eve gelen annesi Binnur Altıok, kızını kanlar içinde bulunca büyük bir şok yaşadı. Hastaneye kaldırılan genç kadın, bu sırada kendisini İsa Kaya'nın vurduğunu söyledi. Hemen ameliyata alınan Tokçak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan İsa Kaya ise güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.