Hava Durumu

Dilek Doğan duruşması öncesi adliye karıştı

Sarıyer'de terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyon sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dilek Doğan'ın ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması olaylı başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Dilek Doğan duruşması öncesi adliye karıştı

Duruşmaya girmek isteyen bir grup ile polis arasında arbede yaşandı. Polis göstericilere boyalı mermi atarak müdahale etti.

İstanbul Sarıyer'de DHKP-C'ye yönelik terör operasyonu sırasında baskın yapılan bir evde Dilek Doğan'ın ölümüne ilişkin polis memuru Y.M. hakkında "Kasten Öldürmenin İhmali Davranışla İşlenmesi" suçundan dava açılmıştı. Bugün görülecek duruşma için sabah saatlerinden itibaren adliyede geniş güvenlik önlemleri alınmaya başlandı.

Adliye girişine gelen aralarında Dilek Doğan'ın yakınlarının da bulunduğu bir grup, içeri girmek istedi. Ancak polis, sadece Dilek Doğan'ın ailesinin adliyeye girebileceğini belirterek, eylemcileri içeri almadı. Bunun üzerine eylemcilerle polis arasında arbede yaşandı. İçeri girmek isteyen eylemciler polis barikatını aşmaya çalıştı. Polis ise boyalı mermi atarak grubu dağıtmaya çalıştı. Bu sırada bazı göstericiler de gözaltına alındı. İstanbul Adliyesinde gerginlik sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.