Hava Durumu

Yolcular çileden çıktı !12 saatlik rötar

Kıbrıs'a gitmek üzere dün akşam 22.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan bir saatlik rötarla havalanan yolcu uçağı, sis nedeniyle Antalya Havalimanı'na iniş yaptı. Yetkililerin, uçuşun sabah 09.30'a ertelendiğini açıklamasıyla Antalya Havalimanı'nda koltuklarda sabahlayan yolcular, yaşanan toplam 12 saatlik gecikmeye tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Yolcular çileden çıktı !12 saatlik rötar

Alınan bilgiye göre; özel bir havayolu şirketine ait yolcu uçağı, Kıbrıs'a gitmek üzere dün akşam saat 22.30'da 194 yolcusuyla Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Etkili olan sis nedeniyle Ercan Havalimanı'na inemeyen uçak, bir süre havada bekledikten sonra rotasını Antalya'ya çevirdi. Antalya Havalimanı'na inen uçakta bulunan yolcular, büyük şaşkınlık yaşadı. Havayolu şirketi yetkilileri, uçuşun sabah 09.00'a ertelendiğini duyururken, yolcular bekleme salonuna alındı. Havalimanında koltukta sabahlayan yolcuların bir kısmı, mağdur olduklarını belirterek, yaşadıkları duruma tepki gösterdi. Firma yetkililerine tepki gösteren bir yolcu, "Herkes perişan oldu. Uçak İstanbul'dan 1 saat rötarla 22.30'da kalktı. Havada tehlike atlattık. Saatlerdir buradayız. Kimse bizimle ilgilenmiyor" dedi.

Yaşananları cep telefonuyla kaydeden bir yolcu ile bir görevli arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Uçak, saatler süren beklemenin ardından 09.30'da Antalya'dan Kıbrıs'a gitti.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.