Hava Durumu

Çalışanlara kar tatili müjdesi!

Yurdu etkisi altına alan çok kuvvetli kar yağışlarından dolayı birçok ilde engelli ve hamilelerin yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2016 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2016 00:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çalışanlara kar tatili müjdesi!

 İşte çalışanların kar tatili yapacağı o iller...

SAMSUN

Samsun'da kar nedeniyle engelli ve hamilelerin yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.​

Vali İbrahim Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar nedeniyle olumsuz hava koşullarının oluştuğuna işaret etti.Şahin, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin 25 Ocak Pazartesi günü 1 gün idari izinli sayılacağını duyurdu.

RİZE

Doğu Karadeniz'i etkisi altına alan kar nedeniyle Rize'deki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personele yarın izin verildi.​

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşullarının devam ettiği ve yarın da kent genelinde aralıklarla karın etkisini sürdüreceği belirtilerek, "İl genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, vatandaşların dikkatli olması ve zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları da istendi.

TRABZON

Trabzon Valiliği kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engellileri, kronik hastalığı bulunanları ve hamile bayanları 25 Ocak tarihinde idari izinli sayacak.

KOCAELİ

Kocaeli'de devam eden kar yağışı sonrasında Kocaeli Valiliği tarafından 25 Ocak 2015 pazartesi günü, engelli ve hamile personele izin verildiği açıklandı.

Kocaeli Valiliği, kentte devam eden yoğun kar yağısı nedeniyle kamuda çalışan engelli ve hamile personelin zıkıntı yaşamaması için 25 Ocak Pazartesi günü izinli olacaklarını duyurdu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.