Hava Durumu

Arkadaşına o işi yaptırırken suçüstü yakalandılar

Adana'da bir kadın arkadaşına fuhuş yaptırırken suç üstü yakalandı. Yakalanan zanlı, ifadesinde, arkadaşı ile 10 yıldır bu işi yaptıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Arkadaşına o işi yaptırırken suçüstü yakalandılar

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerine J.Ö.'nün (39) fuhuş yaptığı ihbarı geldi. Ahlak polisi, bu ihbar üzerine kadını takip etmeye başladı. Yapılan takip sonucunda kadının cep telefonundan ayarladığı erkeklerle arkadaşı G.Ç.'nin (39) 250 lira karşılığında fuhuş yapmasını sağladığını belirledi. Polis, bu tespitler üzerine savcılıktan alınan izinle müşteri kılığına girip zanlı kadını aradı.

Yapılan görüşmede müşteri kılığındaki polis, zanlı kadınla iki kişi 500 liraya anlaştı. Zanlı, bir otelin adresini vererek polislerin otele gelmesini sağladı. Sivil polis, kadına 500 lira parayı verip sonra kimliğini çıkartıp polis olduğunu söyledi. Polis iki kadını da gözaltına alarak emniyete götürdü. G.Ç. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, J.Ö. adliyeye sevk edildi. J.Ö.'nün ifadesinde "Biz 10 yıldır arkadaşız, 10 yıldır birbirimize erkek ayarlarız. Bazen o bana bazen ben ona para karşılığı erkek bulur fuhuş yaparız" dediği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.