Hava Durumu

Bursastore TIR'ı Hizmette!

Bursastore TIR'ı bugün Özlüce Tesisleri'nde yapılan törenle hizmete start verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursastore TIR'ı Hizmette!

Ford Erdeğer, Yen-Kar Torunlar ve ÜÇGE firmalarının ortaklığında kulübümüze kazandırılan Bursasotre TIR'ı bugün Özlüce Tesisleri'nde yapılan törenle hizmete girdi.

Özlüce Tesislerimizde gerçekleşen törene Başkanımız Recep Bölükbaşı, Mali Asbaşkanımız Kemal Güler, Altyapı ve Futbol Okullarımızdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Turan, Bursastore'lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Eraslan, Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Ford Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan, Yen-Kar Torunlar Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Başkanımız Recep Bölükbaşı; "Türkiye'nin en büyük şehir takımıyız, stadyumumuzla şu anda bulunduğumuz tesislerimizle ve diğer değerlerimizle çok güçlü bir kulübüz, Türkiye'nin 5. büyüğüyüz.  Yönetim olarak Bursastore ile ilgili bir TIR'ımız olsun istemiştik.  Bu TIR'ı bizlere kazandıran Ford Erdeğer yetkililerine, Yen-Kar Torunlar yetkililiklerine ve ÜÇGE yetkililerine teşekkür ediyorum. Bursaspor için çok güzel bir çalışmanın şu anda açılışını yapacağız, bu gibi şeyler Bursaspor'a daha da güç katacaktır. Bursastore TIR'ımızın ilk alışverişini bugün burada biz yapacağız ve yarın da Trabzonspor maçı öncesi taraftarlarımıza hizmet verecektir" dedi.

Ford ana bayii Erdeğer firması Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan ise; "Öncelikle Bursaspor yönetimine bize böyle bir fırsat tanıdıkları için teşekkür ederiz, Bursa'da böyle bir TIR'ın olmamasından dolayı bize teklif geldiği zaman hemen harekete geçtik ve böyle bir TIR'ı Bursaspor'umuza kazandırdığımız içinde yönetim kurulumuz olarak mutluyuz" dedi.

Yen-Kar Torunlar firması Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, yıllardan beri Bursaspor camiasının içerisinde olduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; "Söz konusu Bursaspor olduktan sonra Yen-Kar Torunlar olarak tüm bedenimizle her zaman, her türlü oluşumun içerinde kulübümüze ve camiamıza değer katacak çalışmalar içerisinde olacağımızı belirtmek istiyorum. Özellikle bu çalışmada ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gökçin Aras beyin yapmış olduğu tasarım şu an itibari ile Avrupa'daki kulüplerin örnek alabileceği bir çalışma oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras ise; "Bu kulüp benim kulübüm, yıllarca yöneticiliğini yaptığım, 2.başkanlığını yaptığım bir kulübe böyle bir katkıyı zevkle yaptım. Bursasporumuza hizmet eden yönetimimize de teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, TIR'ın yapımında emeği olan herkese teşekkür ederek; "Bursaspor için çok önemli bir hizmet. Taraftarlarımızın ayağına Bursaspor'un ürünlerini götürmek ve onların bulunduğu her yerde rahatlıkla ulaşabilmelerini sağlamak kulübümüz için çok önemli, kulübümüze hayırlı olsun" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından katkılarından dolayı firmaların yetkililerine plaket takdim edildi ve ardından kurdele kesilerek Bursastore TIR'ı hizmete açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.