Hava Durumu

İşte o sır dolu ölümün perde arkası!

İstanbul'da TEM otoyolunda otomobil kullanırken kafasına isabet eden taş nedeniyle hayatını kaybeden fizyoterapistin karıştığı kazanın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2016 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2016 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İşte o sır dolu ölümün perde arkası!

Eşi Mehmet Ümit Gencer ve arkadaşı Yiğit Şahinbeyoğlu ile birlikte Belgrat Ormanları'nda spora giden Fizyoterapist Hülya Erşah Gencer (40), talihsiz bir kaza yaşamıştı. Sporun ardından otomobille Avrupa yakasından Anadolu yakasına hareket eden Hülya Erşah Gencer ve beraberindekiler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişelerinden geçtikten sonra karşı şeritte bir kaza görmüş, bu sırada otomobilin sağ ön kapısından nereden geldiği belli olmayan büyük bir taş Hülya Erşah Gencer'in kafasına isabet etmişti. Ağır yaralanan Gencer, kaldırıldığı Beykoz Kavacık'taki özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Kaza anı ve ardından yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir anda orta şeritte hareket eden otomobilin sol şeride doğru kaydığı ve arkasından gelen otomobilin araca çarptığı görülüyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.