Hava Durumu

Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında gerginlik!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın Sivasspor mücadelesinde hatalı pasına ve kaçırdığı gole sinirlenen taraftarlar, yıldız oyuncuya tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 21:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında gerginlik!

Tecrübeli oyuncu, taraftarların tepkisine alkışla karşılık verirken, tribünlerin bir kısmı Burak Yılmaz'ın lehine tezahüratlarda bulundu, bir kısmı da maçın sonuna kadar tepkilerini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sarı-kırmızılı ekip, Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Medicana Sivasspor ile karşılaşıyor. Mücadelede Galatasaray'ın 2-0 önde olduğu sıralarda golcü oyuncu Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında yaşanan gerginlik maça damga vurdu. Karşılaşmanın 59. dakikasında Burak Yılmaz, takımın atağa çıktığı sırada topu Sneijder'e göndermek istedi.

Ancak Hollandalı oyuncu, hızlı giden topu kontrol edemeyince meşin yuvarlak taca çıktı. Burak'ın hatalı pasına sinirlenen taraftarlar, yıldız oyuncuya ıslıklı protestoda bulundu. Tecrübeli oyuncu, taraftarın tepkisine kızarken, bu pozisyonun 2 dakika sonrasında kaleciyle karşıya kaldı. Yıldız oyuncunun golü kaçırmasının ardından tepkilerini arttıran taraftarlara, Burak Yılmaz da alkışla karşılık verdi. Sarı-kırmızılı tribünlerin bir kısmı golcü ismin lehine tezahüratlarda bulunurken, bir kısmı ise protestolarını sürdürdü. Hollandalı yıldız Sneijder ise taraftarlara Burak Yılmaz'a destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.