Hava Durumu

Öyle bir evlilik teklifi etti ki!

İstanbul'da yaşayan 25 yaşında ki Mert Yalçın, 22 yaşında ki kız arkadaşı Şeyma Ayta'ya Meydan AVM'de dev bir pankart,balonlar ve arkadaşları eşliğinde sürpriz bir evlenme teklifi etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2016 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Öyle bir evlilik teklifi etti ki!

İstanbul'da yaşayan 25 yaşında ki Mert Yalçın, 22 yaşında ki kız arkadaşı Şeyma Ayta'ya Meydan AVM'de dev bir pankart,balonlar ve arkadaşları eşliğinde sürpriz bir evlenme teklifi etti. Genç çiftin mutlu anlarına çevreden geçen vatandaşlar da eşlik etti.

İstanbul'da yaşayan Mert,liseden beri kız arkadaşı olan Şeyma Ayta'ya evlenme teklifi etmek için arkadaşları ile organizasyon yaptı. Kız arkadaşını öce evinden alan yalçın,yürüyerek meydana doğru birlikte geldi. Karşılaştığı ortam ile şaşkına dönen Şeyma Ayta'nın heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyor. 



Daha önceden hazırlanan arkadaşları ellerinde balonlar ve dev bir pankart eşliğinde onları karşıladı. 



Arkadaşları çok önceden ayarlanan bu organizasyon için herkesten daha fazla heyecanlandılar. 

Pankartta fotoğraflarını gören Ayta şaşkına döndü. Hazırlanan dev pankartın önünde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunan Mert Yalçın 'EVET' cevabını aldıktan sonra yüzüğü taktı.  Çiftin mutlu anlarına, çevrede bulunan vatandaşlar da dahil oldu.

Mert Yalçın evlilik teklifi kabul edildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İlk adımımızı attık. Allah nasip ederse böyle devam edeceğiz. Çok mutluyum. Önünde diz çöktüğüm ilk insan ve son insan sen olacaksın beni mutlu ettiğin için teşekkürler CENNET KOKULUM" dedi. Şeyma Ayta ise kararından hiçbir şekilde pişmanlık duymayacağını belirterek çok mutlu olduğunu söyledi.

Elif Kuş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.