Hava Durumu

İşte Bursa'nın yeni mezarlığı

Mevzuattaki sıkıntıdan dolayı uzun zamandır mezarlık alanı oluşturamayan Gemlik Belediyesi'nin imdadına Büyükşehir Belediyesi yetişti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İşte Bursa'nın yeni mezarlığı

Hamidiye Mahallesi'nde marjinal bir arazinin mezarlık olarak kamulaştırıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuya ilişkin son düzenlemelerin yapıldığını söyledi. 
Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli ihtiyaçlarından biri olan mezarlık sorunu, Büyükşehir Belediyesi'nin olaya müdahil olmasıyla aşılıyor. Çalışmalar kapsamında Hamidiye Mahallesi'ndeki tarıma elverişli olmayan bir arazide kamulaştırma çalışmaları tamamlanırken, alanın son düzenleme çalışmaları da hızla sürüyor. Bursa'nın olduğu kadar ilçelerin de birer yaşanabilir merkezler olması yönündeki çalışmaları yoğunlaştırarak sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik'in en büyük talebi olan mezarlık alanının da bu çalışmalar kapsamında oluşturulduğunu ifade etti. Hamidiye Mahallesi'nde yapılacak yeni mezarlıkla ilgili kamulaştırma çalışmalarının bittiğini, alandaki son düzenlemelerin yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, "Burada düzenlenecek mezarlıkla birlikte inşallah Gemlik biraz daha rahatlamış olacak. Şimdiden tüm Gemlik halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da mevzuattaki sıkıntıdan dolayı bugüne kadar mezarlık oluşturamadıklarını belirtti. Sonunda marjinal bir arazi bulduklarını ve burayı mezarlık alanı olarak ilan ettiklerini vurgulayan Yılmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye teşekkür ediyorum. Onun sayesinde bu sıkıntıyı da gidermiş olacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.