Hava Durumu

Bize Bursasporlu derler!

"Bursasporlu olmak bir ayrıcalıktır. Hiç bir güç bizi Bursaspor'dan koparamaz diyen" Timsah'ın bayan taraftarları Gülsüm Çakır ve Şeyda Durmaz, "Ölene dek Bursasporlu olacağız. Trabzonspor maçında özlediğimiz takımımız geri döndü. Bunun keyfini doya doya çıkarıyoruz" dediler.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bize Bursasporlu derler!

Elif KUŞ

Bursaspor'un, geçen Pazar günü Büyükşehir Belediye Stadı'nda Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetin ardından Yeşil Beyazlı taraftarlarda havaya girdi. 

 

Özellikle bayan taraftarlar, "Böyle bir aglibiyeti çok özlemişiz. Aynı eski günlerdeki gibi. İnşallah devamı gelir" diyerek galibiyetin tadını doyasıya çıkardılar. 14 senedir Bursaspor'u tribünden takip eden Gülsüm Çakır, "Bursaspor bende bağımlılık yarattı. Gönülden bağlandığınızda komanız imkansız. İçeride ve dışarıda hemen hemen tüm maçlara gitmeye çalışıyorum" dedi.


Maç öncesi büyük bir heyecan duyduğunu da söyleyen Çakır, "Kız grubumuz var. Maç öncesi toplanırız. Kendi aramızda özel besteler yapıp stadın yolunu tutarız. Maç saati yaklaştıkça heyecanımız artar ve kalbimiz küt küt atmaya başlar. Tribündeki yerimize oturuz. Başlarız destek olmaya. İnanın maçın başından sonuna kadasr yerimize oturduğumuz bilmeyiz. 90 dakika boyunca tezahürat yapıyoruz. Goller geldikçe de iyice coşuyoruz. Maç sonunda galip gelirsek o zaman değmeyin keyfimize. Evimizin yolunu mutlu bir şekilde tutuyor ve bir sonraki maçı heyecanla beklemeye başlıyoruz. Ama yenilirsek de içimiz içimizi yiyor. Gözlerimiz doluyor. Çünkü Bursaspor bizim için bir yaşam kaynağımız. Hiç bir güç bizi Bursaspor sevdamızdan koparamaz. Biz Bursaspor'lu doğduk, Bursasporlu öleceğiz desek abartmış olmayız" diye konuştu.

 

STATLARDA KÜFÜRE HAYIR
 

Trabzonspor maçında takımı çok beğendiğini de söyleyen Gülsüm Çakır, "Hamza Hamzaoğlu hocamızın gelmesi takıma olumlu yansıdı. Bize ikinci şampiyonluğu yaşatacağına inanıyoruz. Kendisine bizde destek veriyoruz. İnşallah Bursaspor daha iyi futbol oynayıp daha iyi yerlere mutlaka gelecektir. Biz taraftarlar olarak arkasındayız. Yeter ki hep başarılı olsun ve göğsümüz kabartsın" dedi. Diğer Bursaspor sevdalısı Şeyda Durmaz ise, tribünlerde küfrürün tamamen kalkması gerektiğini söyleyerek, "Tribünlerde küfür istemiyoruz. Görüyorsunuz bayanlar tribünlerde çoğalmaya başladı. Küfür taraftarın ağzına yakışmıyor. Lütfen küfürü statlara sokmayınız. Göreceksiniz tribünlerde bayanlar giderek artacak" dedi. Takımın hep şampiyonluğa oynaması gerektiğini de söyleyen Durmaz, "Biz o şampiyon olduğumuz yılı unutamıyoruz. Unutmak mümkün mü zaten. İnşallah Hamza hocamızla yeniden şampiyonluğa oynar ve mutlu sona ulaşırız. Bursasporumuzdan tek isteğimiz bu"​ şeklinde konuştu. Bursaspor için biz bayanlar her tülü fedakarlğı yaptıklarını da dile getiren Şeyda Durmaz

 

"Ameliyat olmuştum . Ertesi gün maç vardı. Dikişlerimle maça gelmiştim. Bu şehre bu takıma sevdalı herkes çok cefakar davranmıştır. Biz gerçekten cefakar taraftarız. Bunun örneklerini saymakla bitiremeyiz. Bursaspor için her türlü cefayı çektik. Kar da kışta ayazda yağmurda. Onu hiç terk etmedik ve etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.​

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.