Hava Durumu

Bursa'da vatandaşlar adım değil çözüm bekliyor!

Bursa'da hurda pazarı çamurdan geçilmiyor! İkinci eşyaya satıcıları, kendilerine kapalı pazar tahsis edilmesini istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da vatandaşlar adım değil çözüm bekliyor!

Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Soğanlı mahallesinde pazar günleri kurulan hurda pazarına gelenler kendilerini çamur deryasının içinde buluyor. Satıcılar çamurların üzerine mecburen tezgah açmak zorunda kalıyor. İkinci el eşya ve hurda meraklıların akınına uğrayan pazarda kışın alışveriş yapmak resmen işkence haline geldi. Pazarcılar tezgahlarını çamurun üstüne açarken alışveriş yapmak için pazara gelen vatandaşlar da zor anlar yaşıyor.

EŞYALARIN GARANTİSİ BİLE YOK
Satışlarda tüketicilerin her hangi bir iade ve garanti hakkı ne yazık ki yok. Pazardan alınan mal iadede edilmiyor.  Fiyatların çok düşük olmasıyla beraber arızalı çıkan ürünler direk çöpe gidiyor. Risk alıp bazı eşyaları uygun fiyatlı alanlar mutlu olurken,özellikle oyuncak gibi malzemelerde arıza oranı oldukça yüksek oluyor. 

VATANDAŞLAR DERTLİ

Pazar resmen her pazar insan akınına uğruyor.  Bursa sınırlarını aşmış çevre il ve ilçelerden bir çok insan tezgâh kurmuş bu pazarda. Bazı vatandaşlar aralarında yer kapma tartışması bile yapabiliyor. 'Sabah erken gelen yeri kapar' misali...
Geç gelen ise oturuyor çamura kuruyor tezgahını. Soğanlı bölgesinde ki hurda pazarı aylardır Osmangazi Belediyesi'nden artık bir adım değil,çözüm istiyor! 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.