Hava Durumu

Huawei Demo TIR'ı Türkiye'de 4 şehri dolaşacak

Huawei, yeşil ve dijital teknolojilerle endüstriyel zekayı hızlandırmak için Enterprise Roadshow 2024'ü başlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 12:40
Kaynak: İHA
Huawei Demo TIR'ı Türkiye'de 4 şehri dolaşacak

Huawei, şirketin büyük işletmeler, kamu daireleri, sağlık, eğitim, perakende gibi sektörler için en son ürün yeniliklerini göstermek adına özel olarak tasarlanmış "tekerlekli" teknoloji merkezi Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024'ün bu yılki turunu başlatıyor.

Roadshow turunda, şirketin yeni bilgi ve iletişim teknolojileri ürünleri ve çözümlerinin olduğu iki demo TIR’ı eş zamanlı olarak Avrupa genelinde iki ayrı rotada seyahat ediyor. TIR’lar, Huawei ürünlerinin ilk elden tanıtımlarının yanı sıra sektörün önde gelen isimlerinden uzman görüşleri alma fırsatı da sunarak katılımcılarla tanışmak için Avrupa'nın önemli şehirlerinde durarak ziyaretçi kabul edecek.

2024 Roadshow, Fransa ve İspanya'daki etkinliklerle başladı ve önümüzdeki üç ay boyunca 22 ülkede 53 şehir ziyaret edilecek. Dijital ve Yeşil, Endüstriyel Zekayı Hızlandırın teması altında roadshow, İsviçre, Portekiz, Polonya, Türkiye, Finlandiya, Norveç, İsveç, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Yunanistan, Belçika, Lüksemburg, Sırbistan, Macaristan, İrlanda, Bulgaristan'a seyahat edecek ve Romanya'da sona erecek. Demo TIR’ı Türkiye'de Bursa (7 Mayıs), İzmir (10 Mayıs), Antalya (14 Mayıs) ve Ankara (16 Mayıs) olmak üzere 4 şehri ziyaret edecek.

Huawei Avrupa Kurumsal İş Grubu Başkanı Willi Song, "Avrupa Enterprise Roadshow Turu, inovasyona ve teknolojik mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılığımızın güçlü bir tezahürüdür. Bu roadshow, müşteriler ve iş ortaklarıyla bir araya gelmek, en son ICT yenilikleri hakkında bilgi edinmek ve hepsinden önemlisi işletmelerin dijital dönüşümlerinde yeni zirvelere ulaşmaları için iş birlikçi bir ekosistemi teşvik etmek için eşsiz bir fırsat" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.