Hava Durumu

Elon Musk Vine uygulamasını geri mi getirecek?

Elon Musk Vine uygulamasını geri mi getirecek? sorusu arama motorlarında merak edilerek araştırılan gündem konuları arasında yerini aldı. Peki, gündemde yer alan Vine uygulaması geri mi dönecek? Elon Musk Vine uygulamasını geri mi getirecek? sorularının yanıtı nedir? İşte ayrıntılı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
Elon Musk Vine uygulamasını geri mi getirecek?

Vine, geçmişte büyük bir popülerlik kazanmış kısa video paylaşma platformuydu ve birçok kullanıcıyı kendine çekmişti. Şimdi ise bu eski favori uygulama, Elon Musk'ın girişimiyle tekrar gündeme geldi. Platform, geçmişte birçok influencer ve ünlü ismin günümüzde tanınması adına yol açmıştı, bu nedenle yeniden canlandırılması sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

ELON MUSK'TAN VİNE ANKETİ!

2022'de Elon Musk, Twitter mühendislerine Vine uygulamasını tekrar yayına alması yönünde bir çağrıda bulundu. O dönemde, Twitter kullanıcıları arasında "Bring back Vine?" şeklinde bir soruyla da görüşlerini almıştı. Musk'ın bu talebi, Vine'ın eskiden büyük bir hayran kitlesi bulunması ve Twitter kullanıcılarının arasında hala popüler olmasıyla ilişkilendiriliyor olabilir. Musk'ın bu çağrısı, Vine'ın yeniden canlandırılmasının potansiyelini ve Twitter'ın içerik platformu olarak güçlenme amacını yansıtıyor olabilir.

İki yıl önce yaptığı anketle %69'un üzerinde destek toplamasına rağmen, Elon Musk yakşalık 2 senedir Vine'ı geri getirmedi. O dönemde, ünlü YouTuber MrBeast de bu ankete katılarak, TikTok ile rekabetin heyecan verici olacağını belirten açıklamalarda bulunmuştu.

Elon Musk Vine uygulamasını geri mi getirecek?-Bursa Hayat Gazetesi-2

YENİ ANKET 25 MİLYON GÖRÜNTÜLENDİ!

Dün sabah saatlerinde yeni bir anket başlatan X platformunun sahibi ünlü milyarder Musk'un anketine şuana kadar 1.770.877 kişi oy verdi. Anket dünden itibaren toplamda 25 milyon kez görüntülenirken, anketin sona ermesine ise 11 saat kaldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.