Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk sporcular Budapeşte'de zirveyi zorladı

Türk yüzücü Emre, Budapeşte'deki şampiyonada gümüş madalya kazanarak Türkiye'ye ikinci madalyayı getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2024 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2024 22:00
Kaynak: AA
Türk sporcular Budapeşte'de zirveyi zorladı

Erkekler 50 metre kurbağalama dünya rekorunun sahibi olan milli yüzücü Emre, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen organizasyonda başarılı bir performans sergiledi.

Şampiyonanın son gününde havuza giren Emre, yarışın ilk bölümünü önde tamamladı. Ancak, bitiş çizgisine 25.56'lık derecesiyle ulaşarak Çinli Qin Haiyang'ın 0.14 saniye gerisinde kaldı ve ikinci sırayı elde etti.

TÜRKİYE ŞAMPİYONAYI İKİ MADALYA İLE TAMAMLADI

Emre’nin gümüş madalya kazanmasının ardından Türkiye, organizasyonu bir gümüş ve bir bronz madalya ile noktaladı. Daha önce Kuzey Tunçelli, erkekler 1500 metre serbest stilde bronz madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Milli sporcuların gösterdiği bu üstün başarı, Türk yüzmesinin uluslararası arenada yükselişini bir kez daha kanıtladı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.