Hava Durumu

Marsilya - Atalanta maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde nefesler tutuldu... Fransa'nın köklü kulüplerinden Marsilya ile İtalya'nın güçlü temsilcisi Atalanta, yarı finalde karşı karşıya gelecek. Vélodrome Stadyumu'nda gerçekleşecek bu mücadele, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Alman hakem Daniel Siebert'in yöneteceği maç öncesinde, taraftarlar maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri hakkında araştırmalar yapıyor. İşte, Marsilya - Atalanta maçı ile ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
Marsilya - Atalanta maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde nefes kesen mücadeleler devam ediyor... Bu kez Marsilya ile Atalanta arasında büyük bir karşılaşma yaşanacak. Taraftarlar, maç ile ilgili tüm detayları merakla araştırıyor. İşte, Marsilya - Atalanta maçı hakkındaki önemli bilgiler...

Marsilya - Atalanta maçı, futbolseverlerin büyük bir ilgiyle beklediği bir müsabaka olarak öne çıkıyor. İki güçlü takımın karşı karşıya geleceği bu mücadelede, kazananı belirlemek için büyük bir rekabet yaşanacak.

Maç, 2 Mayıs Perşembe günü saat 22:00'de Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak. Futbol tutkunları, bu heyecan dolu müsabakayı Exxen'de izleyerek favori takımlarını destekleyebilecekler.

Ayrıca, Marsilya ve Atalanta'nın muhtemel 11'leri de merak ediliyor. İşte, maç öncesinde her iki takımın muhtemel 11'leri:

Marsilya Muhtemel 11'i: Pau Lopez, Jonathan Clauss, Michael Murillo, Leonardo Balerdi, Ulisses Garcia, Pape Gueye, Jordan Veretout, Ismaila Sarr, Amine Harit, Pierre-Emerick Aubameyang, Faris Moumbagna.

Atalanta Muhtemel 11'i: Juan Musso, Berat Djimsiti, Marten de Roon, Giorgio Scalvini, Davide Zappacosta, Matteo Ruggeri, Mario Pasalic, Ederson, Ademola Lookman, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

Futbolseverler, bu kritik mücadeleyi heyecanla beklerken, favori oyuncularının sahada nasıl bir performans sergileyeceğini görmek için sabırsızlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.