Hava Durumu

Ittihad-Fayha maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak?

Ittihad-Fayha maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak? soruları futbolseverler tarafından arama motorlarında merak edilerek araştırılmaya başlandı. Peki, Ittihad-Fayha maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak? sorularının yanıtı nedir? İşte cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
Ittihad-Fayha maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak?

Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği Ittihad-Fayha maçına doğru geri sayım başladı. Suudi Arabistan Pro Lig'i kapsamında oynanacak bu önemli karşılaşmanın tüm detayları merakla bekleniyor.

ITTİHAD-FAYHA MAÇI NE ZAMAN,HANGİ KANALDA?

Ittihad-Fayha maçı 29 Mart Cuma günü saat 22:00'da başlayacak. Suudi Arabistan Pro Lig'i heyecan dolu bir maçla sallayacak. Al Fayha FC ile Al Ittihad Jeddah arasındaki bu mücadele, EXXEN platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Al Ittihad ve Al Fayha arasındaki müsabaka, futbol severlerin büyük ilgisini çekecek. Her iki takımın da taraftarları, maçın heyecanını ve zaferini EXXEN üzerinden takip etmeye hazırlanıyor.

Maçın Detayları:

Takımlar: Al Ittihad - Al Fayha

Tarih: 29 Mart 2024 Cuma

Saat: 22:00

Futbolseverler, bu önemli mücadeleyi kaçırmamak için EXXEN platformunu takip edebilirler. Ittihad ve Fayha taraftarları, takımlarını desteklemek için büyük bir heyecanla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.