Hava Durumu

İşte Bursaspor'un hazırlık maçlarındaki rakipleri

Bursaspor, Afyon kampında çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takımın hazırlık maçlarındaki rakipleri de belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2022 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2022 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İşte Bursaspor'un hazırlık maçlarındaki rakipleri

 Afyon kampında çalışmalarını sürdüren Bursaspor, yarın Aksaray Belediyespor, 11 Ağustos Perşembe Orduspor 1967 ve son olarak da 14 Ağustos Pazar günü Etimesgut Belediyespor’la karşılaşacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdüren Bursaspor'un, hazırlık maçlarındaki rakipleri belli oldu. Yeşil-beyazlıları yarın akşam saat 19.00'da Aksaray Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

11 Ağustos Perşembe günü Karadeniz ekibi Orduspor 1967’le mücadele edecek olan Bursaspor, kampın son maçına 14 Ağustos Pazar günü çıkacak.

Saat 19.00’da başlayacak maçta Etimesgut Belediyespor ile kozlarını paylaşacak olan yeşil-beyazlılar, ertesi gün sabah yapacağı idmanın ardından kampı noktalayacak.

TİMSAH TAKTİK ÇALIŞTI

Afyon kampına tüm hızıyla devam eden Bursaspor’da sabah antrenmanında taktik çalışma yapıldı.

Bursaspor, Afyon kampının 6. gününde sabah saatlerinde günün ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Tahsin Tam gözetiminde gerçekleşen idman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve istasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, core ve denge hareketleriyle devam etti.

Yeşil-beyazlı takım son bölümde taktik çalışmalar yaptı. Bursaspor bu akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.