Hava Durumu

Galatasaray evinde Kasımpaşa'ya yenildi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında  kendi sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 yenildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2022 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2022 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Galatasaray evinde Kasımpaşa'ya yenildi

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kapanış maçında konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen Galatasaray, kötü gidişe son veremedi.

Nef Stadı'nda yapılan maça iyi başlayan ve pozisyonlar bulan taraf konuk takım Kasımpaşa oldu. Lacivert-beyazlılar, Umut Bozok ile girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. İlk yarının ortalarında oyuna denge getiren sarı-kırmızılılar, 39. dakikada gelişen hızlı atakta Halil Dervişoğlu'nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım, ilk yarı bitene kadar skor üstünlüğünü koruyamadı ve 45+3. dakikada Ryan Donk'un golüyle devre arasına 1-1 eşitlikle girildi.

İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun 56. dakikada direkten dönen şutunda golü bulamadı. Kasımpaşa ise Umut Bozok ile 60. dakikada ağları havalandırarak 2-1 üstünlük kurdu. Ev sahibi ekibin kalan dakikalardaki baskısı sonuç vermezken lacivert-beyazlılar 90+4. dakikada Kevin Varga'nın ayağından gelen ve Video Yardımcı Hakem uygulamasıyla geçerli sayılan golle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki 9. mağlubiyetini yaşadı. Geride kalan bölümde 7 galibiyet ve 6 beraberliği bulunan sarı-kırmızılılar, 27 puanla 13. sırada kaldı.

Kasımpaşa ise 6. galibiyetini alarak puanını 26 yaptı ve düşme hattından kurtuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.