Hava Durumu

Futbol heyecanı devam ediyor: CF Estrela Amadora - Sporting CP maçı ne zaman?

Portekiz'in en heyecan verici liglerinden biri olan Liga Portugal Betclic'te bu hafta CF Estrela Amadora ve Sporting CP karşı karşıya geliyor. İki takım da zafere ulaşmak için büyük bir mücadele verecek. Peki, merakla beklenen CF Estrela Amadora - Sporting CP maçı ne zaman? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
Futbol heyecanı devam ediyor: CF Estrela Amadora - Sporting CP maçı ne zaman?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği CF Estrela Amadora - Sporting CP maçına doğru geri sayım başladı! Farklı yaş gruplarından gelen futbol meraklılarının büyük bir ilgiyle takip ettiği mücadelenin ne zaman ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağı ise büyük bir merak konusu. İşte detaylar:

CF ESTRELA AMADORA - SPORTİNG CP MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

CF Estrela Amadora - Sporting CP maçı, 29 Mart Perşembe günü saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşma UTC'de gerçekleşecek ve Estadio Jose Gomes Stadyumu'nda, Amadora şehrinde oynanacak. Futbolseverler, bu mücadelede Sporting'in performansını merakla bekliyor.

MAÇIN YAYIN KANALI VE BİLGİLERİ

Portekiz Liga NOS'un önemli karşılaşmalarından biri yaklaşıyor! Estrela ile Sporting Lisbon arasındaki mücadele, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Maç, canlı olarak izlenebilecek kanallar ve izleme seçenekleri hakkında bilgiler geldi. CF Estrela Amadora - Sporting CP maçını Spor Smart ve Smart Spor HD kanalları üzerinden bu karşılaşmayı canlı olarak takip etme imkanı sunulacak. Ancak Spor Smart, D Smart'ın 77 numaralı kanalları üzerinden Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. Futbolseverler, maçı izlemek için bu kanalları kullanabilirler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.