Hava Durumu

Fiorentina- Viktoria Plzeň maçı saat kaçta ve hangi gün?

Fiorentina- Viktoria Plzeň maçı saat kaçta ve hangi gün? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan konular arasında yerini aldı. Peki, 7'den 70'e merak edilerek araştırılan Fiorentina- Viktoria Plzeň maçı saat kaçta ve hangi gün? sorularının yanıtı nedir? İşte ayrıntılı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
Fiorentina- Viktoria Plzeň maçı saat kaçta ve hangi gün?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan tüm hızıyla sürerken, Fiorentina ile Viktoria Plzeň arasındaki maçın detayları belli oldu. İşte merakla beklenen karşılaşmanın tarihi, saati ve yayın kanalı:

Fiorentina - Viktoria Plzeň Maçı: Tarih, Saat ve Yayın Kanalı

Fiorentina ve Viktoria Plzen, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final mücadelesi için karşı karşıya gelecek. Maç, Floransa'daki Artemio Franchi Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Fiorentina- Viktoria Plzeň maçı saat kaçta ve hangi gün?-Bursa Hayat Gazetesi-2

Alt Başlık: Fiorentina - Viktoria Plzeň Maçı Hangi Stadyumda Oynanacak?

Fiorentina ve Viktoria Plzen arasındaki karşılaşma, heyecan dolu anlar için Floransa'nın Artemio Franchi Stadyumu'nda gerçekleşecek. Futbolseverler, bu önemli maçı izlemek için stadyumu dört gözle bekliyor.

Fiorentina- Viktoria Plzeň Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Fiorentina ile Viktoria Plzeň arasındaki maçın tarihi kesinleşti. Futbolseverlerin heyecanla beklediği bu mücadele, 18 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Saat 19:45'te başlayacak olan karşılaşma, adeta nefesleri kesecek.

Fiorentina- Viktoria Plzeň Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fiorentina ve Viktoria Plzeň arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, canlı olarak Exxen kanal(lar)ından izlenebilecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.