Hava Durumu

Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda ve ne zaman?

Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda ve ne zaman? sorusu arama motorlarında merak edilerek araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, merakla araştırılan Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda ve ne zaman? sorularının yanıtı nedir? İşte cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda ve ne zaman?

Fenerbahçe, zorlu bir durumda olmasına rağmen Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle Yunanistan deplasmanında 3-0 geriden gelerek hayata tutundu. UEFA Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayan sarı-lacivertliler, sonrasında Union Saint Gilloise takımını eleyerek çeyrek finale yükseldi. İsmail Kartal'ın önderliğindeki ekip, Avrupa'da iç sahada oynadığı 7 karşılaşmanın 6'sını kazanarak güçlü bir performans sergiledi. Şimdi ise Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlayacak ve yarı finale yükselmek için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe'nin taraftarı önünde gösterdiği etkileyici performans, 23 gol atarken sadece 4 gol yemesiyle dikkat çekiyor. Rakibi Olympiakos ise bu sezon Avrupa'da oynadığı 15 maçın 9'unu kazanarak güçlü bir görüntü sergiliyor. Süper Lig'deki son galibiyetin ardından Fenerbahçe, şimdi Avrupa'ya odaklanmış durumda.

Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda ve ne zaman? İşte detaylar...

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA VE NE ZAMAN? 

Maçın başlama vakti belli oldu! Fenerbahçe - Olympiakos mücadelesi, 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'da başlayacak.

Şifresiz olarak yayınlanacak olan bu önemli karşılaşmayı izlemek isteyenler için müjdeli haber geldi. UEFA Konferans Ligi yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı, maçın TV8 ekranlarından naklen yayınlanacağını açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.