Hava Durumu

Ettifaq-Ahli maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Ettifaq-Ahli maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? soruları futbolseverler tarafından arama motorlarında merak edilerek araştırılıyor. Peki, Ettifaq-Ahli maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? sorularının yanıtı nedir? İşte cevabı!

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
Ettifaq-Ahli maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Ettifaq-Ahli maçı için geri sayım başladı. 7'den 70'e futbol meraklıları, bu karşılaşmayı büyük bir ilgiyle bekliyor. Peki, bu önemli maç ne zaman oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

ETTİFAQ-AHLİ MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Ettifaq-Ahli mücadelesi, 29 Mart Cuma günü saat 23:00'te başlayacak. Suudi Arabistan Pro Lig'de kıyasıya bir rekabet yaşanacak! Ettifaq ile Ahli takımları arasındaki bu mücadele, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Maçı canlı izlemek isteyenler için önemli bir detay ise hangi kanalda yayınlanacağı. 29 Mart 2024 Cuma günü gerçekleşecek olan Ettifaq - Ahli maçı, S Sport Plus, TV 8 Buçuk ve Exxen kanallarından canlı olarak izlenebilecek. Saat 22:00'de başlayacak olan bu mücadele, futbol tutkunları için unutulmaz anlar sunacak.

Futbolseverler, bu heyecan dolu müsabakayı kaçırmamak için ekran başında olmalı! Ettifaq ve Ahli takımlarının mücadelesi, büyük bir rekabetin ve heyecanın simgesi olacak

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.