Hava Durumu

Derbide kazanan Beşiktaş

Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş derbide Galatasaray'ı Umut Nayir'in golüyle 1-0 yenerek derin bir nefes aldı. Haftaya 14. sırada giren Beşiktaş bu galibiyetle ligde 8. sıraya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2019 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2019 20:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Derbide kazanan Beşiktaş

Süper Lig'de 9. haftanın en önemli maçında Beşiktaş ile Galatasaray derbide karşı karşıya geldi.

Maça hızlı başlayan taraf Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlılar, Galatasaraylı oyuncuların yaptığı basit hatalarda Umut Nayir, Diaby ve Lens ile etkili gelse de bir türlü son vuruşu yapamadı.

İlk 20 dakikalık bölümün ardından yüksek efor sarfeden Beşiktaş'ın yorulmasıyla Galatasaray etkili olmaya başladı. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızları Andone ve Feghouli de tıpkı Beşiktaşlı oyuncular gibi son vuruşlarda büyük problem yaşayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Derbinin ikinci yarısı da ilk devre gibi hızlı başladı. 46'da Babel'in pasında Belhanda bekletmeden Lemina'yı gördü ancak tecrübeli oyuncunun şutu kaleyi bulmadı. 1 dakika sonra ise Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Diaby aşırtma bir vuruşla golü atmak istedi ancak Muslera nefis çıkardı.

Beşiktaş bu pozisyonun ardından üst üste 3 kez Umut Nayir ile gole yaklaşsa da öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Dakikalar 69'u gösterdiğinde ise Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı ortada Umut Nayir çok şık bir kafa vuruşuyla golü attı ve Beşiktaş'ı derbide 1-0 öne geçirdi.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 12'ye yükseltirken, Galatasaray ise 13 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.