Hava Durumu

Cagliari - Juventus maçı: Heyecan Cuma akşamı zirvede!

İtalya Serie A'nın 33. haftasında heyecan doruk noktasına çıkıyor... Cagliari, Luigi Ferraris Stadyumu'nda dev Juventus'u konuk etmeye hazırlanıyor. Bu heyecan dolu maçta iki ekibin de puana ihtiyacı var. Bu durum, çekişmeli ve heyecan dolu bir 90 dakika izleyeceğimize işaret ediyor. Peki, Cagliari - Juventus maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte yanıtı!

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
Cagliari - Juventus maçı: Heyecan Cuma akşamı zirvede!

İtalya Serie A'nın 33. haftasında heyecan doruk noktasına çıkıyor. Cuma akşamı saat 21:45'te Cagliari ve Juventus futbolseverleri ekranlara kilitleyecek dev bir mücadelede karşı karşıya gelecek. Peki, bu heyecan dolu maçı hangi kanalda canlı izleyebiliriz?

Peki, Cagliari bu devlere karşı direniş gösterebilecek mi? Son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan ev sahibi ekip, evden puansız ayrılmak istemiyor. Juventus ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak formda olduğunu gösteriyor.

İki takım arasındaki son karşılaşmada Juventus, Cagliari'yi 3-1 yenmeyi başarmıştı. Bu istatistik de Juventus'un favori olduğunu gösteriyor.

Peki, bu istatistikler sahaya yansıyacak mı? Bunu cevabını 19 Nisan Cuma saat 21:45'te S Sport 2 ve S Sport Plus'ta canlı yayında öğreneceğiz.

Cagliari - Juventus Maçı Hakkında Bilgiler:

Tarih: 19 Nisan Cuma

Saat: 21:45

Kanal: S Sport 2, S Sport Plus

Yayın Bilgileri:

Maçı canlı olarak izleyebilmek için S Sport 2 veya S Sport Plus kanallarına abone olmanız gerekiyor. Abone değilseniz, maç öncesinde çeşitli spor yayın platformlarından da karşılaşmanın yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.