Bitexen Antalyaspor- Atakaş Hatayspor maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de heyecan devam ederken, Bitexen Antalyaspor- Atakaş Hatayspor maçına ilişkin arama motorları üzerinden araştırmalar da sürüyor. Peki, Bitexen Antalyaspor- Atakaş Hatayspor maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
Bitexen Antalyaspor- Atakaş Hatayspor maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Bitexen Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor arasında heyecan dolu bir mücadele yaşanacak. Taraftarlar maçla ilgili tüm detayları merakla araştırıyorlar. Peki, Bitexen Antalyaspor - Atakaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da başlayacak olan Bitexen Antalyaspor - Atakaş Hatayspor maçını beIN Sports Max 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Karşılaşmada Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar ve Osman Gökhan Bilir'den oluşan hakem üçlüsü görev yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ömer Faruk Gültekin olacak.

Süper Lig tarihi boyunca 7 kez Atakaş Hatayspor ile karşılaşan Antalyaspor, daha önce oynanan bu 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, 3 karşılaşmada ise yenildi.

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 32 haftada 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Bitexen Antalyaspor,  topladığı 42 puanla ligin 9. sırasında bulunuyor. Rakip takım Atakaş Hatayspor ise 33 puanla 16. sırada yer alıyor.

Bitexen Antalyaspor- Atakaş Hatayspor maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Bursa Hayat Gazetesi -2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.