Hava Durumu

Meclis'te yumruklu kavga!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmesi sırasında AK Parti'li ve CHP'li vekiller arasında kavga çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP'li vekiller arasında çıkan sözlü tartışma, CHP'li vekillerin tansiyonu yükseltmesiyle yumruklu kavgaya dönüştü.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2021 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2021 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Meclis'te yumruklu kavga!

Meclis'te bütçe görüşmelerinin 3'üncü günü gerginlikle başladı.

Türkiye Büyük Milllet Meclisi'nde Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçeleri görüşmesi sırasında AK Parti ile CHP'li vekiller arasında kavga çıktı.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın kürsüdeki konuşması sırasında tartışma çıktı.

CHP sıralarından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya laf atıldı. CHP sıralarından yükselen eleştirilerin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da cevap verdi.

Bu cevabın ardından karşılıklı laf atışması süreci başladı. Genel Kurul'da bu süreç yaşanırken bir anda CHP sıralarından ayağa kalkan milletvekilleri oldu.

Ardından CHP Grup Başkanvekili Genel Kurul salonunu ortasına doğru yaklaştı.

O sırada da AK Parti sıralarından milletvekilleri ayağa kalkarak CHP Grup Başkanvekili ve CHP milletvekillerinin olduğu yere yaklaştı.

Tansiyonun büyümesi ile sözlü tartışma yumruklaşmaya kadar gitti.

Diğer milletvekillerinin araya girmesiyle gerilim bir nebze azaldı. TBMM Başkanvekili Sadi Bilgiç, oturuma 15 dakika ara verdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.