Hava Durumu

Bahçeli'den 'ekonomik OHAL' tepkisi: Gafilliktir, şuursuzluktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ekonomideki konjoktürel gelişmeleri ve isabetli politika tercihlerini çarpıtıp OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur. Yükselen, toparlanan ve dengeye gelen Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2021 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2021 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bahçeli'den 'ekonomik OHAL' tepkisi: Gafilliktir, şuursuzluktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Ekonomik OHAL' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Bahçeli, "Ayrıca ekonomideki konjoktürel gelişmeleri ve isabetli politika tercihlerini çarpıtıp OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur. Yükselen, toparlanan ve dengeye gelen Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur" dedi.

"CHP GENEL BAŞKANI'NIN ÇABALARI BEYHUDEDİR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili, "İttifak ortakları kabul ederse onur duyarım" sözlerine MHP Genel Başkanı Bahçeli'den yanıt geldi.

Bahçeli, "CHP Genel Başkanı ne kadar heveslense de, ne ölçüde heyecanlanıp iki de bir 'İttifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım' dese de çabaları beyhudedir; çünkü bu sakil zihniyet karar ve irade haysiyetini çoktan yabancı güçlere devretmiştir. Zillet ittifakının ruhu ve ruhsatı Türkiye düşmanlarının eline geçmiştir." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.