Hava Durumu

Üç Kız Kardeş 80. bölüm ne zaman yayınlanacak? Saat kaçta hangi kanalda?

Üç Kız Kardeş dizisinin 80. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almida Ada yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümde neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
Üç Kız Kardeş 80. bölüm ne zaman yayınlanacak? Saat kaçta hangi kanalda?

Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği Üç Kız Kardeş'te, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal ve Murat Çidamlı gibi önemli isimler rol alıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 80. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kartal, Derya’dan aldığı güzel haberle geleceğe dair planlarını tamamen değiştirir. Ancak Derya’nın tereddütleri vardır.

Sadık, Derya ile ilgili söylenilenler karşısında şok geçirir. Sevilay diğer taraftan Kartal ve Derya ilişkisini Özer’e de yetiştirir. Sevilay’ın bu adımı Derya’yı oğlundan ayırmakla burun buruna getirebilir. Derya ve Kartal ilişkisi üzerine babalarının tepkileri nasıl olacaktır? Sevilay amacına ulaşabilecek midir?

Müjgan’ın hayatındaki gelişmeler Cevriye’yi ve kızları işkillendirir ve Müjgan’a dair araştırma yapmaya başlarlar. Sadık’a oyun oynadığını düşünürler.

Somer, Türkan için yeni bir teklifte bulunmuşken, Derya ve Kartal ilişkisindeki gelişmeler Türkan’ı çileden çıkaracaktır.

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü 30 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'da!

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.