Hava Durumu

Survivor All Star'da kim elendi? Furkan mı, Yunus Emre mi?

Dün gece, Survivor All Star'dan elenen son yarışmacı belli oldu. Peki, Survivor All Star'da adaya kim veda etti? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
Survivor All Star'da kim elendi? Furkan mı, Yunus Emre mi?

Survivor All Star'da bir yarışmacı, adaya veda etti. Dört güçlü ismin düellodaki mücadelesi nefesleri keserken, hangi yarışmacının elendiği merak konusu oldu. Peki, Survivor'da kim veda etti?

SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI? 

Survivor'da eleme heyecanı doruklarda yaşandı. Mavi takımdan Furkan, Yunus Emre ve Batuhan ile Kırmızı takımdan Sercan, düellodaki yerlerini aldı. Eleme potasında bulunan bu yarışmacılara ödül müjdesi verildi. İlk turda adaylıktan isimlerini sildirecek olanlar, istedikleri iki kişiyi seçerek ödülden faydalanabilecekler. Toplamda altı kişi, kuzu tandır, pilav ve probiyotik yoğurt ödülünün sahibi olacak. Ayrıca, kazanan yarışmacıların annelerine, anneler günü nedeniyle yoğurt yapma makinesi hediye edilecek.

YUNUS EMRE-SERCAN KARŞILAŞMASI 

İlk tur eşleşmelerinde Yunus Emre ve Sercan, karşı karşıya geldi. Sercan Yıldırım, geriden gelerek 5-4'lük skorla Yunus Emre Özden'e karşı zafer kazandı. Bu sonuçla birlikte Sercan, ilk turda adını adaylıktan sildirerek adada kalma hakkını garantiledi ve aynı zamanda ödülün de sahibi oldu.

FURKAN -BATUHAN DÜELLOSU

İlk tur eşleşmelerinde diğer iki yarışmacı ise Batuhan ve Furkan oldu. Batuhan, rahat bir şekilde 5-1'lik bir skorla Furkan'a karşı galip geldi. Bu sonuçla birlikte ilk düellonun kazananı Batuhan oldu ve adını adaylıktan sildirmeyi başardı.

BU HAFTA SURVİVOR ALL STAR'DAN KİM GİTTİ? FURKAN MI, YUNUS EMRE Mİ?

İlk turu geçemeyen iki yarışmacı, Yunus Emre ve Furkan, final düellosunda bir kez daha karşı karşıya geldi. Ancak, düellonun final eşleşmesinde 5-1'lik bir skorla Yunus Emre'ye karşı kaybeden Furkan, adaya veda etmek zorunda kaldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.