Hava Durumu

Şelale ve Taylan kaçacak mı? Yan Oda saat kaçta hangi kanalda?

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Yan Oda’nın 4. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrolünü Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran’ın paylaştığı Yan Oda’nın ikinci bölümü 30Mart Cumartesi günü izleyiciyle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
Şelale ve Taylan kaçacak mı? Yan Oda saat kaçta hangi kanalda?

Senaryosu Yalı Çapkını’nın usta kalemi Mehmet Barış Günger’e ait olan ve yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği, Star’ın merakla beklenen Yan Oda dizisinin 4. bölümünden 2. tanıtım paylaşıldı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Taylan ile Şelale'yi dudak dudağa gören Simten çok öfkelenir, Şelale ise durumun göründüğü gibi olmadığını anlatmaya çalışır. Taylan, annesine dair çok hassas bir konuyla alay eden Anıl'ı yumruklarken, düğünde tansiyon bir anda yükselir.

Şelale, Sevgi'yi babasına dair bir konudan dolayı suçlar. Bu konuşmalara kulak misafiri olan Fikret, geçmişte yaşadığı travmanın etkisiyle büyük bir şüpheye düşer. Sevgi'ye dair eline büyük bir koz geçiren Nurcihan, bu fırsattan yararlanmak için tehlikeli bir planı devreye sokar. Durumun farkına varan Cevale ise kızının zor duruma düşmemesi için çabalar.

Annesinin mutluluğunun bozulmasından korkan Şelale, durumun düşündüğü gibi olmadığını söylemek için Simten'in karşısına çıkar fakat onu çok üzecek bir karşılık alır. Fikret ile Sümer arasında bir şey olabileceğinden şüphelenen Sevgi durumu öğrenmeye çalışırken, Sevgi ile ilgili benzer bir şüphe hisseden Fikret, kaygılarını alevlendiren bir durumla karşı karşıya gelir.

YAN ODA’NIN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Yan Oda’nın oyuncu kadrosunda; Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Star TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Yan Oda dizisinin ilk bölümü 30 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'da!

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.