Hava Durumu

Seda Sayan’a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi

Geçtiğimiz ay 8’inci kez evlenen Seda Sayan'a, Alanya’da sahne aldığı konserde çeyiz sandığı hediye edildi. Ünlü şarkıcı, sürpriz hediye sonrası sevdiği insanla evlenemeyenlerin kendisine gelmelerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Seda Sayan’a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm ve Sanat Festivali’nin ilk gününde Seda Sayan sahne aldı. Binlerle buluşan Sayan'ın konserinde unutulmaz anlar yaşandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından Seda Sayan’a bazı hediyeler verildi.

"EN YENİ GELİN SİZİ GÖRMÜŞLER"

Geçtiğimiz ay Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Sayan’a, önce el yapımı gelin buketi verildi. Daha sonra ceviz ağacından el yapımı bir sandık içerisinde çeyiz seti hediye edildi. Başkan Yücel, “En yeni gelin sizi görmüşler. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

"SEVDİĞİ İNSANLA EVLENEMEYENLER BANA GELİN"

Hediye sonrası vatandaşlara seslenen Seda Sayan, “’Seviyorum, kızı alamıyorum’ ya da ‘Seviyorum, bu adamın annesi beni istemiyor’ diyen bana gelsin. Çıkın çıkın gelin bana. Nişanınızı yaparım, kınanızı yaparım, nikahınızı yaparım. Çeyizinizi de veririm. Daha ne olsun be. Yemek odası veririm, yatak odası veririm, salon takımı da veririm. Kurban olurum ben size” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.