Hava Durumu

Sakla Beni 24. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Vatandaşları ekrana kilitleyen Sakla Beni dizisinin 24.bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak edilerek araştırılıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Sakla Beni 24. bölüm ne zaman yayınlanacak?" sorusuna yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
Sakla Beni 24. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in yer aldığı "Sakla Beni" dizisi perşembe günleri saat 20.00'de Star TV'de izleyici ile buluşuyor. 

Dizide, Mete karakterine Uraz Kaygılaroğlu, İncila karakterine Cemre Baysel ve Naz karakterine ise Asude Kalebek hayat veriyor. 

Dizide yer alan diğer oyuncular ise şu şekilde: Tamer Levent, Şenay Gürler, Sevinç Erbulak, Sera Tokdemir, Açelya Devrim Yılhan, Nilüfer Açıkalın, Gökşen Ateş, Ceyda Düvenci, Edip Saner, Sıla Korkmaz ve Emine Umar

Peki, Sakla Beni dizisinin 24. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

İzleyicilerin merakla beklediği Sakla Beni dizisinin 24.bölümü 18 Nisan Perşembe saat 20.00'de Star TV'de olacak. 

SAKLA BENİ 23.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İncila, kendisinden habersiz yapılan planı öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşarken, bu haberi duyan Naz ise duruma oldukça öfkelenir. İncila'nın durumundan haberdar olan Kont Ziya, bu ilişkinin imkansızlığına vurgu yaparak durumu değerlendirir.

Kadir, iş konusundaki anlaşmazlıklar yüzünden Naz'ın öfkesini kazanmıştır ve onun affını kazanabilmek için büyük bir çaba sarf eder. Ancak yaşanan bir gelişme, Naz'ın moralini yeniden yükseltir. İçindeki yüklerle başa çıkmaktan yorgun düşen İncila, Mete'nin bu konudaki tavırlarından rahatsızlık duyar.

Kadir, bazı gerçekleri açıklamak için Mete'nin karşısına geçerken, İncila da Kadir'i hissettiği duygular ve atacağı adımlar konusunda cesaretlendirir. Önemli bir konuşmaya kulak misafiri olan Naz, Mete ile büyük bir yüzleşme yaşar ve Mete'nin aşkına sahip çıkması için beklenmedik bir hamle yapar."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.