Hava Durumu

Oyuncu Selahattin Taşdöğen: Bu programın kültürümüzle örtüşmüyor

RTÜK'ün inceleme başlattığı 'Maske Kimsin Sen?' yarışma programına tepkiler sürüyor. Oyuncu Selahattin Taşdöğen de, bu programın kültürümüzle örtüşmediğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2022 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2022 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Oyuncu Selahattin Taşdöğen: Bu programın kültürümüzle örtüşmüyor

Masked Singer olarak bazı ülkelerde yayınlanan bir format Türkiye'de de 'Maske Kimsin Sen' ismi ile yayın hayatına başladı. Programın ilk bölümünde satanizm ve pagan ritüellerinin açıkça sergilendiği anlar büyük tepki çekti.

Ailelerin çocukları ekran karşısında olduğu saatlerde yayınlanan programa RTÜK inceleme başlattı.

Bursa’nın İznik ilçesinde ilk filmini çekmek için hazırlıklara başlayan oyuncu Selahattin Taşdöğen, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu programın kültürümüzle örtüşmediğini belirterek, "Bir program yapılacaksa o toplumun nabzı bir yoklanır, bizim kültürümüz buna müsait mi değil mi, burada verilmek istenen nedir? Satanizm ve paganizm bizim kültürümüzle örtüşmeyen, her zaman 'hayır dediğimiz' olaylardır. Bunu niçin insanlara pompalamaya çalışırlar, böyle bir iş yaparlar bunu çözmüş değilim. Biz bu tür pompalanan işlerle o kadar yozlaştık ki, kendi kültürümüzden, örf ve adetlerimizden o kadar çok uzaklaştık ki, değer verdiğimiz o ritüellerin hepsini tek tek kaybettik” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.